Skip to content
Masáž Pavol Hlúbik

Maderoterapia

Zbohom pomarančová kôra

Maderoterapia

Je najúčinnejšia metóda proti celulitíde, spočíva v aplikácii pomocou drevených valčekov. Metóda sa používa na celulitídu, vypnutie a tvarovanie pokožky, zbavuje telo nadbytočnej vody, tým aj zmierňuje opuchy, rozprúdi lymfatický systém, naštartuje metabolizmus, zbaví telo toxínov, nadvihne zadok. Je to zdraviu prospešná neinvazívna metóda.

Maderoterapiu používame na:

  • zmiernenie celulitídy
  • stimuláciu lymfatického systému
  • detoxikáciu organizmu

Cenník

  • 1h 30min – 100.00 €
  • 1h – 50.00 €
Maderoterapia

Valčeková maderoterapia sa robí rovnomernými rytmickými pohybmi s cieľom stimulovať prietok lymfy, čím sa dosahuje špecifická lymfodrenáž. Týmto sa zároveň aktivuje metabolizmus a organizmus rýchlejšie pracuje a odstraňuje tukové vrstvy, toxíny a celulitídu. Prvé výsledky sú viditeľné už po 5.-6. procedúrach, pričom je to veľmi individuálne a závisí to od stupňa celulitídy.

Masáž drevenými valčekmi je vhodná na uvoľnenie svalov po únave, na odstránenie fyzickej nerovnováhy a napomáha odstráneniu toxínov, laktátov z tela, ktoré vznikajú nezdravými životnými návykmi, nekvalitným stravovaním a nedostatočným pohybom. Je vhodná aj ako celotelová relaxačná a regeneračná masáž. ktorého funkcia v našom tele je vylučovanie toxických látok.